2013. november 22., péntek

Rusztikus téli esküvő

Hamarosan itt a tél, és bizony vannak olyan elvetemült emberek, akik ezt az évszakot választják a boldogító igen kimondásához! Például itt vagyunk mi a férjemmel! :)

Talán le kell mondanunk a szabadtéri esküvőről, és a virágpiacon is teljesen más a kínálat, mint kora tavasszal vagy nyáron, de ne búsuljunk, mert előnyei is vannak a téli házasodásnak! Nincs sorban állás az anyakönyvvezetőnél (az éttermesnél, a vőfélynél, a virágosnál, stb.), nem kell annyira előre tervezni, mert a barátok nagy része valószínűleg rá fog érni, és könnyen kifoghatjuk a nekünk tetsző fotóst, videóst is!
És nincs menőbb, mint télen 'házassági évforduló' ürüggyel elutazni pár napra a szerelmeddel, és a hotel tavának a jegén fotózkodni. Ezt csináljátok utánunk, nyáriak! :D

Itt van néhány ötlet, ami kifejezetten télen esik jól a szemnek és a szívnek is.

Mályvacukor fellógatva :) Mintha bent is hullana a hó!

http://atelierchristine.com/archives/3765/design/details/snowed-in-a-diy-winter-wedding-idea-and-a-stylized-breakfast-sweets-table

Fények - legyen gyertya, ledfüzér vagy ledes mécses, a sok kis fénypont nagyon meghitté tud tenni egy téli esküvőt!

http://www.intimateweddings.com/blog/diy-winter-wedding-details/

A rusztikus esküvő alapelemei az erdő adta termések, faágak. Téli esküvőn kifejezetten jól mutatnak a tobozok, piros bogyók, fenyőágak. Éljünk a természet adta lehetőségekkel!


Ültetés tobozokkal. Elkészítés itt.
 
http://weddingdish.thinklikeabride.com/2012/10/rustic-elegance-winter-wedding-decor/

http://blissfullydomestic.com/home-bliss/completed-simple-frugal-fall-decorating-ideas/2131/http://www.brides.com/wedding-ideas/wedding-flowers/2011/12/winter-wedding-flowers-winter-weddings#slide=1

Készíthetünk egy kis édes sarkot téli finomságokkal megpakolva: sült gesztenye, forró tea, puncs, forralt bor, fondue, házi sütik, stb. A hidegben mindenkinek jól fog esni ez a kis figyelmesség.

http://banffandcanmoreweddingplanner.com/2011/03/08/wedding-planner-banff/a-rustic-winter-wedding-wonderland/

Köszönőajéndék ötlet: instant kakaó és mályvacukor, csak forró tej kell hozzá!
Nagyon kedves köszönőajándék, főleg télen a kézzel készült mézeskalács is.

http://banffandcanmoreweddingplanner.com/2011/03/08/wedding-planner-banff/a-rustic-winter-wedding-wonderland/

Ha szeretnétek ujjlenyomatos vendégkönyvet, téliesítsétek! Például színes ujjlenyomatok helyett sötétkék/szürke papírra fehér ujjlenyomatokat tehetnek a vendégek, vagy fa helyett egy hóember pár köré lehessen "hópelyheket" tenni.

Remélem sikerült a kedveteket meghoznom egy szép, téli esküvőhöz!

Források a képekre kattintva érhetőek el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése